Багет “Французький” заморожений напівфабрикат високого ступеню готовності
Вага: 0,25 kg (кг)
Склад: борошно ПШЕНИЧНЕ в/с, вода питна, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна, цукор білий кристалічний, хлібопекарський поліпшувач (ПШЕНИЧНЕ борошно, солодове ПШЕНИЧНЕ борошно, антиокислювач: аскорбінова кислота, технологічні допоміжні засоби: ферменти), суміш хлібопекарська (ПШЕНИЧНЕ борошно, гуарова камедь, ферменти (ПШЕНИЧНІ)), клейковина ПШЕНИЧНА, комплексний поліпшувач (пудра цукрова, декстроза, регулятор кислотності: аскорбінова кислота, ферментний комплекс (ГЛЮТЕН)). Може містити сліди МОЛОЧНИХ продуктів та насіння КУНЖУТУ.
Поживна цінність на 100 g (г) продукту):
жири – 0.9 g (г),
з них насичені – 0.2 g (г);
вуглеводи – 53.6 g (г),
в тому числі цукри - 2.9 g (г)
білки – 8.4 g (г)
вміст солі - 1.39 g (г)
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту – 1071 (kJ) кДж/ 256 ккал
Строк придатності: не більше 12 міс.