Багет “Французький”

Вага: 0,250 kg (кг)

Склад: борошно ПШЕНИЧНЕ в/с, вода питна, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна, цукор білий кристалічний, комплексний ПОЛІПШУВАЧ (ПШЕНИЧНЕ борошно, солодове ПШЕНИЧНЕ борошно, антиокислювач: аскорбінова кислота, технологічні допоміжні засоби: ферменти), борошно ПШЕНИЧНЕ першого сорту, комплексний ПОЛІПШУВАЧ (ПШЕНИЧНЕ борошно, гуарова камедь, ензими (ПШЕНИЧНІ)), клейковина ПШЕНИЧНА, комплексний ПОЛІПШУВАЧ (пудра цукрова, регулятор кислотності: аскорбінова кислота, ферментний комплекс (ГЛЮТЕН)). Може містити сліди МОЛОЧНИХ продуктів та насіння КУНЖУТУ.

Поживна цінність на 100 g (г) продукту):
жири – 0.9 g (г), з них насичені – 0.16 g (г);
вуглеводи – 53.63 g (г), в тому числі цукри - 2.89 g (г)
білки – 8.41 g (г)
вміст солі - 1.39 g (г)

Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту – 1071 (kJ) кДж/ 256 ккал

Строк придатності: не більше 48 год.