В чому користь заварного хліба?

17.02.2022

З найбільш значущих корисних властивостей такої випічки можна виділити:

🔸присутність великої кількості клітковини. В такому хлібі її міститься в 5 разів більше, ніж в звичайному, саме вона сприяє нормалізації перистальтики кишечника;

🔸наявність великої концентрації вітамінів групи В. Вони, як відомо, підтримують нормальну діяльність нервової системи, нормалізують склад крові, та сприяють нормальній діяльності клітин;

🔸здатність забезпечувати організм енергією за рахунок складних вуглеводів, які радять споживати дієтологи замість простих вуглеводів.

Серед заварних хлібів Теремно радимо спробувати хлібчик “Юріївський”, який містить корисне житнє борошно, квасне сусло та кмин для пряного аромату. ☺️