Ніжне канапе з сирним мусом

Інгредієнти:

Сир кисломолочний– 200 г
Оселедець – 100 г
Буряк – 1 шт.
Лимонний сік – 1/2 ч. л.
Цибуля червона – 1/2 шт.

Хліб – «Пряно-зерновий» (5-7 скибочок)

Приготування:
1. Буряк відварити або запекти до готовності, охолодити, натерти на дрібній тертці.
2. Цибулю нарізати дуже дрібно і обдати окропом.
3. Змішати сир, буряк, цибулю, додати лимонний сік, перець і сіль, перемішати.
4. Нарізати хліб «Пряно-зерновий» невеликими скибочкам.
5. На кожну скибочку хліба викласти по 1 ч. л. бурякового мусу, зверху невеликий шматочок оселедця, 
прикрасити зеленню.