Десертний хлiбний суп з кремом

Інгредієнти
200 гр хліба "Щедрий"
2 склянки води
100 гр сухофрукти: курага, родзинки, журавлина
1 дрібка кориці
1 дрібка коріандру
0,5 ст.л. цукру
100 гр білого домашнього сиру
200 мл вершки для збивання (сметана 20%)


ЯК ГОТУВАТИ
1. Хліб «Щедрий» нарізати кубиком і підсушити в духовці.
2. Скласти підсушений хліб в каструлю і залити 2 склянками окропу, залишити на 10 хвилин.
3. Додати спеції і трошки цукру, добре розмішати і прогріти.
4. Сир пропустити через сито, змішати з цукровою пудрою.
5. Вершки збити і акуратно ввести в сирну масу, залишити в холодильнику до подачі.
6. Сухофрукти залити окропом, відкинути на сито, нарізати.
7. При подачі посипати суп нарізаними сухофруктами і прикрасити сирним кремом.

Залишити коментар
Ми прагнемо, щоб наша продукція і сервіс були на висоті. Якщо у вас є побажання, пропозиції або зауваження, будь ласка, зв'яжіться з нами. Завдяки Вам ми стаємо краще!

  • Введення коду, що зображений на картинці.
Комментарії