Ніжні рулетики з вишнями! Неймовірно смачно:))

Рогалики, приготовлені за цим рецептом, виходять м’які і ніжні. Не розчарують вас ні якістю, ні затраченим часом.

Інгредієнти:

100 грамів пресованих дріжджі

півсклянки молока

1 пачка маргарину

3 яйця

1 склянка сметани

1 столова ложка цукру

борошно

вишні свіжі або консервовані

цукрова пудра для посипання

Отож, як приготувати рогалики?

Дріжджі розвести у теплому молоці з цукром. З'єднати їх зі сметаною і яйцем.

Маргарин розтерти з борошном. Сюди ж влити рідку суміш і замісити м’яке тісто.

Із частини тіста розкачати круг, порізати його на сектори. На широкий край кожного сектора класти по 2 вишні без кісточок (якщо свіжі – додавати цукор) і згортати рулети у напрямку до вузького краю.

Викладати на деко і пекти при температурі 200 градусів.

Готові рогалики посипати цукровою пудрою.

Смакуйте з ТЕРЕМНО!