Про хліб

Багато років тому хліб пекли тільки вручну – з гарним настроєм і добрими руками. А кожна українська господиня вкладала в свою «паляницю» душу. Домашній хліб був наповнений любов'ю, повагою, віковими традиціями і сімейними цінностями. 
Коли з'явилися перші автоматичні лінії з виробництва хліба – кажуть, він став прісним. Спочатку він був не таким, як ми сьогодні бачимо його на полицях супермаркетів. І тоді старожили хлібопекарської справи сказали, що місити тісто на хліб повинні жінки, і не просто місити, а вкладати любов і турботу. Якимось невідомим чином хліб дійсно ставав святково рум'яним і запашним, наповненим силою безкрайніх українських полів і благодатного сонечка.

На всіх наших лініях з виробництва хліба працюють люди з чистим серцем і відкритою душею. У них не легка, але щира робота. Тому наш хліб завжди смачний. 
Сьогодні – ми одні з тих, хто виробляє багато смачного, корисного, і, що немало важливо, без добавок хліба в Україні. 
Клієнти та постачальники вважають нас надійним партнером, а наші співробітники – впевнені в завтрашньому дні і благополуччі своїх сімей. 
Ми дбаємо про те, щоб у кожній сім'ї на столі лежав улюблений, свіжий і смачний хліб ТЕРЕМНО.