Батон “Ніжно-молочний”
Вага: 0,400 kg (кг)
Склад: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, молоко сухе знежирене (2,1%), цукор білий, олія соняшникова, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна, поліпшувач хлібопекарський (борошно пшеничне вищого сорту, емульгатор Е472е, емульгатор Е481, емульгатор Е471, пшенична клейковина, сироватка молочна суха демінералізована, антиоксидант: лимонна кислота, загусник камідь гуарова, речовина для обробки борошна-аскорбінова кислота, комплекс хлібопекарних ферментів (амілаза, ксилоназа)).
Поживна цінність на 100 g (г) продукту):
жири – 2.3 g (г),
з них насичені – 0.34 g (г);
вуглеводи – 53.6 g (г),
в тому числі цукри - 4.48 g (г)
білки – 8.31 g (г)
вміст солі - 1.09 g (г)
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту – 1121 (kJ) кДж/ 268 ккал
Строк придатності: не більше 48 год.