Напівфабрикат шокової заморозки слойка з начинкою вишня
Вага: 0,13 kg (кг)
Склад: борошно пшеничне вищого сорту, начинка (33,3%) (вишня свіжозаморожена (32,1%), цукор білий, згущувач: (суміш крохмалів модифікованих, цукор білий)), вода питна, маргарин для листкування (рослинні жири та олії в натуральному та стверділому вигляді рафіновані, дезодоровані, вибілені (пальмова, частково гідрогенізована пальмова та соняшникова у змінних пропорціях), вода питна підготовлена, сіль кухонна, емульгатори: моно та дигліцериди жирних кислот Е471, лецитин соєвий або соняшниковий Е322, регулятор кислотності: лимонна кислота Е330, консервант: сорбат калію Е202, сорбінова кислота Е200, ароматизатор: вершкове масло, барвник: харчовий: β-каротин), меланж, олія соняшникова, оцет столовий з ароматом яблука, поліпшувач хлібопекарський (пшенична клейковина, емульгатор: ефіри гліцерину, диацетилвинної та жирних кислот; антиокислювач: аскорбінова кислота; технологічні допоміжні засоби: ферменти), сіль кухонна.
Поживна цінність на 100 g (г) продукту):
жири – 13.9 g (г),
з них насичені – 2.7 g (г);
вуглеводи – 37.9 g (г),
в тому числі цукри - 10.8 g (г)
білки – 5.0 g (г)
вміст солі - -1.38 g (г)
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту – 1243 (kJ) кДж/ 297 ккал
Строк придатності: не більше 90 год.