Смачний хліб з українською душею «Юріївський» до найкращого червоного борща

 

Інгредієнти

 

200 г копченої свинячої грудинки

4 шт. невеликого буряка

2 шт. моркви

1 невелика цибулина

пучок селери

4 зубчики часнику

1 ст.л. томатної пасти

2 лаврові листки

1 л яловичого бульйону

200 г квашеної капусти

сік половинки лимона

сіль

хліб «Юріївський»

 

Приготування

Очистіть овочі і тонко наріжте їх. Наріжте кубиками свинину і підсмажте на сковороді до появи жиру. Додайте овочі до кубиками свинини. Додайте томатну пасту і спеції. Додайте це все в бульйон і готуйте на повільному вогні до повного приготування овочів. Додайте капусту, трохи лимонного соку і сіль за смаком. Варіть на повільному вогні ще 5-10 хвилин. Подавайте зі сметаною та гарячим хлібом «Юріївський» від  ТЕРЕМНО.

 

Смакуйте українське з рідним ТЕРЕМНО!