ТОП-5 страв з лавашу для швидкої вечері від рідного бренду ТЕРЕМНО!
Що приготувати на вечерю нашвидкуруч? 

Вибирай ідеї для швидкої вечері. Спробуй страви з лавашу.

Швидкі страви з лавашу

1. Шаурма по-домашньому

Інгредієнти: смажене куряче філе, лаваш, мариновані огірки, твердий сир, свіжа капуста, зелень, майонез, кетчуп.

Приготування

Пошинкуй капусту, подрібни зелень та огірки, сир натри на терці, куряче філе поріж невеликими шматочками. Для приготування соусу змішай майонез з кетчупом та зеленню. На лаваш виклади курку, огірки, капусту та сир. Полий соусом та загорни у конверт. Для завершеного приготування шаурму необхідно обсмажити з двох боків.

2. Бурітос

Інгредієнти: лаваш, твердий сир, шинка, консервована кукурудза, омлет, майонез.

Приготування

Лист лавашу намасти майонезом та виклади омлет, потім поклади шинку. Зверху посип тертим сиром та кукурудзою, загорни у конверт та розігрій (можна обсмажити). 

Готові бурітос подавай зі свіжою зеленню.

3. Лаваш з грибами

Інгредієнти: смажені шампіньйони з цибулею, лаваш, твердий вир, варені яйця, зелень.

Приготування

На лаваш першим шаром поклади смажені гриби з цибулею і накрий другим листом лавашу. Потім посип натертим сиром і накрий третім лавашем. Останній шар формуй з подрібнених яєць та зелені. Виріб згорни у рулет, розігрій та розріж на порції. За смаком можна додати майонез або соус.

4. Лаваш з вареною ковбасою

Інгредієнти: твердий сир, варена ковбаса, лаваш, свіжі помідори, часник, майонез, чорний мелений перець, сіль.

Приготування

Варену ковбасу наріж тонкими скибочками. Помідори наріж кільцями, а cир натри на крупній терці. Для приправи почисть та подрібни часник й змішай його з майонезом, додай за смаком сіль та перець. Лаваш замасти приготованою приправою та виклади помідори, ковбасу та сир. Зверни в рулет та розігрій.

5. Конвертики з омлетом

Інгредієнти: лаваш, свіжі помідори, майонез, шматки готового омлету, зелень.

Приготування

Лаваш намасти майонезом, поклади омлет, помідори,нарізані кільцями, та подрібнену зелень. Загорни у конвертик та розігрій.

Смачного!