Тушена яловичина з овощами в хлiбному соусi
Інгредієнти
700 гр яловичини
2 шт цибуля ріпчаста
1 шт моркви
300 гр гриби білі або печериці
200 гр хліб "Пряно-зерновий"
200 мл вершки
1/2 ч.л. кмин
1/2 ч.л. коріандр
1/3 ч.л. перець чорний горошком
3-4-зубчики часника
3 ст.л. олія

ЯК ГОТУВАТИ
1. Яловичину нарізати середніми шматочками і обсмажити на олії (2 ст. л.), на середньому вогні.
2. Цибулю нарізати великим кубиком, хліб подрібнити, часник нарізати пластівцями, спеції 
потовкти у ступці – все перемішати.
3. Гриби і моркву обсмажити на олії.
4. У каструлю викласти шарами 1/2 хлібно-цибулевої маси, м'ясо, моркву і гриби, знову нарізаний 
тонкими скибочками хліб.
5. Додати в каструлю близько 2 склянок води (або бульйону), влити вершки і поставити в розігріту 
до 190 ° С духовку на 1,5 - 2 години (при необхідності додати ще води в процесі приготування).
6. При подачі частину овочів і бульйону перемолоти в блендері і подати до м'яса як соус.

Залишити коментар
Ми прагнемо, щоб наша продукція і сервіс були на висоті. Якщо у вас є побажання, пропозиції або зауваження, будь ласка, зв'яжіться з нами. Завдяки Вам ми стаємо краще!

  • Введення коду, що зображений на картинці.
Комментарії