В чому користь пшеничних висівок?
17.07.2022У висівках міститься майже вся користь зерна, а саме:
Корисні жирні кислоти, які насичують організм пантотенової кислотою, Омега-6 і Омега-3, що позитивно вплине на стан шлунково-кишкового тракту.
Вітаміни групи В (В1, В2, В5 і В6), а також Е, К і А.
Велика кількість мікроелементів: фосфор, кальцій, йод, мідь, магній, калій.
Клітковина – це необхідні шлунково-кишковому тракту рослинні волокна. Завдяки їй, знижується рівень цукру в крові, апетит, виводиться холестерин. Саме клітковина становить 43% від усієї маси сухих висівок.
Регулярне споживання пшеничних висівок добре впливає майже на всі системи організму: покращує роботу травної, серцево-судинної системи, сприяє схудненню, нормалізації жіночого та чоловічого здоров’я, робить наше волосся, шкіру та нігті здоровими.
Як правильно вживати висівки?
Достатньо включати невелику кількість до свого щоденного раціону, наприклад – разом з хлібом “Здоров’я” від Теремно, який вже містить пшеничні висівки у складі.